Choď na obsah Choď na menu
 


 

  Futbalový klub OTJ Moravany nad Váhom sa síce prihlásil do tretej najvyššej slovenskej súťaže, ale napokon sa v nej nepredstaví. Minulotýždňová úradná správa Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v tejto súvislosti uvádza: "Športovo-technická komisia SFZ berie na vedomie prevod práv postupu OTJ Moravany nad Váhom na nástupcu FK Púchov, a.s."

  Túto skutočnosť potvrdil agentúre SITA aj športový riaditeľ FK Púchov Ľubomír Talda. "Promptne sme zareagovali na ponuku štartovať v III. lige skupine Západ. Narýchlo sme vybavili všetky potrebné záležitosti. Klub v Moravanoch de facto zanikol a my sme po ňom prebrali všetky záväzky. Pre mesto Púchov je to rozhodne veľké plus zo športovej stránky, že sa môže predstaviť v tejto súťaži," referoval Talda. Púchov sa stretne v zápase úvodného kola s OFK Dunajská Lužná (sobota 3. augusta o 17.00 h).

V tretej najvyššej slovenskej súťaži bude v nastávajúcej sezóne 2013/2014 účinkovať rovnako ako v uplynulom ročníku dovedna 32 tímov rozdelených do dvoch skupín po šestnásť mužstiev. Prvé kolo sa uskutoční už počas nadchádzajúceho víkendu.

  zdroj: Profutbal.sk

 

 

 

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.